Kursledarna

Fotokursledare Viktor Sundberg | Naturfotokurser.seViktor Sundberg
Viktor bor med sin familj i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Han började fotografera på 90-talet och är professionell fotograf sedan 2002. Viktor har studerat biologi, ekologi och evolutionsteori och hans passion för naturen och naturfoto går inte att ta miste på. Viktor har även skrivit de populära fotoböckerna Fotoskolan 1 och Fotoskolan 2. Böckerna används som kurslitteratur i flera fotoutbildningar.

Viktor brinner för att lära ut foto och har hållit fotokurser för privatpersoner och företag i över 10 år. Han är även kursledare och kursutvecklare för Canon. Tusentals har lärt sig fotografera med hjälp av Viktors fototips.

Viktor är medlem i Naturfotograferna och PhotoNatura.

Viktor fotograferar med kameror från Canon.


ClaesinactionClaes Thorberntsson
Claes bor och är uppväxt i Uddevalla, är en naturmänniska och brinner för vistelse i skog och mark. Han gillar även fjällvandring och har bland annat vandrat Jotunheimen runt och även fotograferat i länder så som Norge, Island och Skottland.

Claes är specialist på kust- och landskapsfotografering. Han fotograferar även porträtt, bröllop samt företagsuppdrag. Claes har fått mängder av bilder publicerade på nationella och internationella sajter och har även haft bilder på Galleri Kontrast i Stockholm. Han vann dessutom ”årets mästarbild 2014″ med en landskapsbild från Island. Claes håller även bildvisningar på fotoklubbar.

Förutom foto är mat, dryck och familj de största passionerna.

Claes använder kameror från Nikon