Våra kursdeltagare tycker…

_MG_8201”Jag skulle inte vilja ändra på något. Verkligen valuta för pengarna. Jag är glad att jag har fått vara med.”
- Jeanette från Bjärred

“Det var fantastiska. De tog sig tid när man behövde hjälp och förklarade på ett sätt så man förstod. Kunde inte varit bättre.”
- Jenny från Löberöd

”Å vad jag önskade att kursen vore en vecka eller i alla fall 5 dagar istället, tiden gick för snabbt och det var så mycket som var intressant att ta in! Jättebra föredrag och kompendiet var kanon att få med sig!”
- Sussi från Nässjö

”Kursledarna var mycket bra kunde svara och ge olika tips vad man skulle tänka och titta efter för att kunna få bra bilder.”
- Jouni från Lindome

“Jag kan inte tacka nog för helgen som var. Jag har längtat sedan jag bokade kursen. Helt klart långt över förväntan. Superkul!! Jag har lärt mig massor och det har triggat mig ännu mer.”
- Patrik från Borås

”De kompletterade varandra och brydde sig om kursdeltagarna.”
- Richard från Göteborg

”Jag tycker att både Viktor och Thomas var riktigt bra. Dom visade och förklarade på ett förståeligt sätt och verkade hinna med oss alla. Det kändes riktigt bra.”
- Tomas från Henån

”Jätteglad att jag varit med! Har lärt mig massor och vill lära mig mer ännu mer. Jag tycker att allt flöt på så bra hela helgen. Mycket trevligt och givande.”
- Anita från Stockholm

”Oerhörd kunskap, som ni glatt delade med er av, pedagogiskt instruerande, tog tid för var o en. TACK för en otroligt VÄLKOMPONERAD kurs!”
- Anna-Karin från Frölunda

”En helg som jag kommer att leva länge på!!!! Kan inte bli bättre!
- Steinar från Härryda

”Trevligt med maten ute i naturen. Bra känsla.”
- Lennart från Norrahammar

”Mycket inspirerande och trevlig helg! Kursledarna har varit fantastiskt bra!”
- Heidi från Göteborg

”Suveräna lärare.”
- Elinor från Söderköping