KURSLEDARNA

VIKTOR SUNDBERG

Medlem i Naturfotograferna och PhotoNatura

Viktor bor i Mölnlycke, strax utanför Göteborg. Han började fotografera i slutet på 90-talet och är professionell fotograf sedan 2002. Viktor har studerat biologi, ekologi och evolutionsteori och hans passion för naturen och naturfoto går inte att ta miste på. Viktor har en topp-3 placering i Nordiska Mästerskapen i landskapsfotografi, håller ofta föredrag och har även skrivit de populära fotoböckerna Fotoskolan 1 och Fotoskolan 2. Böckerna används som kurslitteratur i flera fotoutbildningar.

Viktor brinner för att lära ut foto och har hållit fotokurser för privatpersoner och företag i snart 20 år. Tusentals har lärt sig fotografera med hjälp av Viktors fototips.

Viktor fotograferar med kameror från Canon och Fujifilm.

CLAES THORBERNSSON

Medlem i Naturfotograferna

Claes bor och är uppväxt i Uddevalla, är en naturmänniska och brinner för vistelse i skog och mark. Han gillar även fjällvandring och har bland annat vandrat Jotunheimen runt och fotograferat i länder så som Norge, Island och Skottland.

Claes är specialist på kust- och landskapsfotografering. Han fotograferar även porträtt, bröllop samt företagsuppdrag. Claes har fått mängder av bilder publicerade på nationella och internationella sajter och har även haft bilder på Galleri Kontrast i Stockholm. Han vann dessutom “årets mästarbild 2014” med en landskapsbild från Island.

Claes använder kameror från Nikon

NYHETSBREV