HALVDAGSKURS I NATURFOTO

Upplev en halvdagskurs i naturfoto och bli bättre på att hantera din systemkamera, läsa av ljuset och komponera dina bilder. Häng med på en lärorik fotoupplevelse i naturen!

Denna naturfotokurs hålls ute i naturen tillsammans med en liten grupp deltagare. Kursen riktar sig till nybörjare – inga förkunskaper krävs! I minst fyra timmar får du lära dig alla våra tips om naturfoto. Vi håller inte igen på någon kunskap! I kursen varvas teori med praktisk fotografering och lärorika övningar. Vi går genom allt från kamerans inställningar till grundläggande bildkomposition. Du får även lära dig hur du använder långa slutartider för att skapa rörelseoskärpa i vattnet.

Kursen hålls i en spännande kustmiljö där du även får en fantastisk naturupplevelse på köpet. För att fånga det bästa ljuset börjar kursen alltid fyra timmar innan solens nedgång. Givetvis bjuder vi även på fika, precis som i alla våra kurser.

Exempel på vad fotokursen innehåller
+ Kamerans inställningar med fokus på naturfoto
+ Slutartider, bländare och ISO
+ Bildkomposition i naturen
+ Exponering och histogram
+ Fotografering med långa slutartider (gråfilter)
+ Hur du tar fantastiska landskapsbilder vid havet

After Kurs – ett forum exklusivt för kursare
After Kurs är ett forum exklusivt för dig som deltagit i någon av våra fotokurser. Där kan du diskutera foto med trevliga kursare, visa bilder, få konstruktiv återkoppling och ställa frågor som dyker upp. På så sätt har du alltid en plats att vända dig till där du kan inspireras och lära dig massor även efter din kurs är slut.

Aktuella kursdatum
21 april 2024 – NYTT DATUM!

Kursledare: Viktor Sundberg
Varaktighet: Minst 4 timmar inkl. fika
Tid: Kursen börjar cirka 4 timmar innan solnedgång
Pris: 1 495 kr per person (inkl. moms)
Antal deltagare: 4-7
Ta med: Systemkamera, stativ med tre ben samt kåsa.

PERSONLIG HANDLEDNING

Vi jobbar med små grupper så att alla deltagare får massor av uppmärksamhet, personlig handledning och tid för att ställa frågor.

LÄR GENOM ATT GÖRA

I kursen blandas teori med praktiskt undervisning och fotografering. Kombinationen är oslagbar om du vill lära dig grunderna snabbt!

AFTER KURS

Kursen fortsätter på nätet! I en aktiv Facebook-grupp kan du posta bilder, få feedback, ställa frågor och lära känna andra som gått våra kurser.

NYHETSBREV